Thomas – fluebinderen fra Melhus.


Jeg bor på Melhus/Løvset og fisker fast i Gaula/Orkla hvert år. Jeg er utdannet ingeniør og jobber til daglig hos Trondheim Stål på Melhus. Den første fiskekonkurransen jeg deltok  i 1993 og jeg har nå opparbeidet meg 25 års erfaring med fisking.  I ti år deltok jeg i konkurranser over hele Europa. Konkurransene inkluderte blant annet meitefiske 13m stenger Maver, Colmic, Tubertini, båt torskfiske og fluefiske.


Fluebinding skjer i tidsrommet 1. september til 30. mai. Jeg annonserer ikke ofte, da det vanligvis er mye arbeid i fluebindingsesongen.

Leveringstid er 1-3 dager for en rask levering. Hvis jeg må binde 20-30 stk blir leveringstiden 2-3 uker. Jeg binder primært tubefluer, men også dobbeltkrok-fluer på bestilling. Jeg binder mest til privatpersoner, men også noe til butikker. I nettbutikken min finner du ulike fluer til ulike vassdrag. Alle fluene er bundet og testet, samt balansert på riktig måte. Jeg farger materialene selv og foretrekker kun høykvalitets materialer, for eksempel ekte jungle cock i ulike farger. Jeg fisker alltid med egne fluer og den første laksen tok jeg på TMS sunrays i 1993.

Den største ble tatt i Orkla 2017 og var 17,7kg. Fluene mine leverer jeg til Sverige, Polen, Danmark, Tyskland, England og selvfølgelig hele Norge. Ofte overleverer jeg dem direkte til kunde ved Gaula eller Orkla. Ved bestilling får du også noen gratis fluer.

Kundeanbefalinger finner du på nettsiden min.


Adressen min er Linerlevegen 35 på Løvset.

Der finner du over 100 ferdige bundne fluer i mitt «show room». Her kan du se alle fluene mine og velge dine favoritter. Jeg hjelper ofte kunder med riktige fluer, skyteklumper etc. Jeg spiller også bordtennis for Nidaros BTKs eliteserielag. Treningen foregår på Lade Trondhiem. 


Kastekurs hos Jan Erik Granbo. Jeg anbefaler i alle fall hvis du tenker om forbedre din kasteteknikk.


Inspirert av:

Fluebinding Mikael Frødin

Bordtennis Jan Ove Waldner

Gitar Yngwe Malmsteen


Tusen takk for alle fuebinding og fiske tips: min lærer R.I.P Stefan R. 78år som døde i 2010.


Ta kontakt.

Skitt fiske.